İSTANBUL / ESENYURT - Orhan Gazi Ortaokulu

MART AYI OKUL MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI.

Esenyurt Orhan Gazi Ortaokulu Öğrenci Meclisi toplantısı okul müdürü SatıMehmet ŞİMŞEK başkanlığında toplanmıştır.

Alınan Kararlar;

- '" En temiz sınıf " uygulaması başlatılacak. Öğrenci meclisi başkanı ve üyeleri sınıf başkan ve başkan yardımcıları ile koordineli bir şekilde sınıfları bilgilendirecek. İdareci ve öğretmenler denetimini yapıp en temiz sınıf seçilip okulun imkanları dahilinde ödüllendirme yapılacak.

- Okuma kültürünün artırılması amacıyla kütüphanenin etkin kullanılması teşvik edilecek. Bununla ilgili okul meclisi üyeleri teneffüs saatlerinde görevlendirilecek ve kütüphane etkin bir şekilde kullanılacak.

- Türk halk müziği aşinalığı oluşturmak için haftada 1 gün teneffüs saatlerinde milli ve manevi değerlerimize uygun Anadolu ezgileri okul çevresini rahatsız etmeyecek şekilde çalınacak.

- Okul Disiplin kurulundan ceza almış öğrencilerin okula aidiyetini arttırmak için onları da içerisine alan tiyatro çalışmaları yapılacak.

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 18:19 - Görüntülenme: 15