İSTANBUL / ESENYURT - Orhan Gazi Ortaokulu

Orhan Gazi Ortaokulu

Adres
ORHAN GAZİ MAH. 1646. SK. ORHANGAZI ILKÖĞRETIM OKUL BLOK NO: 5/1 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
VİZYON Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister. Biz de, Türkiye ve İstanbul’daki sayılı okullar arasına girebilmek, velilerin ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz. Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetlerle destekleyerek, yaratıcı, çevreci, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Misyon
MİSYON İlk olarak genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekâlarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz. Bilgiyi değil; bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz. Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkartıyoruz. Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH 08:00 - 13:40 ÖĞLEN 13:40 - 18:50
Ulaşım
AVCILAR METROBÜS ÇIKIŞINDAKİ 142 VE 142A HATLARI OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. AYRICA YİNE AVCILAR VE ESENYURTTAN OKUL ÖNÜNE KADAR GELEN MİNİBÜSLER (HOŞDERE VE KİPTAŞ 3.ETAP) MEVCUTTUR.
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 4 KM.