İSTANBUL / ESENYURT - Orhan Gazi Ortaokulu

Nis

23 Nisan okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

Dünya Su Günü Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Geleceğin için suyla barış” temalı resim yarışmasında öğrencimiz birinci olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve kendisi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda kütüphane haftası kapsamında tüm sınıflarda aynı anda kitap okuma etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda orman haftasında öğrencilerimize bilgilendirme yaptık.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele eylem planı kapsamında karar verme sunumu yapıldı.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günümüz kutlu olsun.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında farkındalık çalışmaları yapıldı.

• Velilerimize bağımlılıklardan koruyan aile rehberi sunumu yapıldı.
  • 5. ve 6. sınıflara kral şakirin Yeşilay haftası videosu izletildi.
  • 7. ve 8. sınıflara teknoloji bağımlılığı videosu izletildi.

Mrt

Bilim ve Teknoloji haftasında öğrencilerimize bilim insanları ve yeni çıkan teknolojiler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ock

Bütün dönemin stresini bilgi yarışmaları ve oyunlarla kapattık.

Ock

Okulumuzda yetenek sizsinize katılan Houdini ile çoçuklarımız eğlencenin tadına vardı.

Ock

Velilerimizin desteğiyle gerçekleştirmiş olduğumuz kermesimizle son haftayı eğlenerek kapattık.